top of page

Kalaja e  E Roche Goyon

Fort La Latte

attaque du chateau fort.jpg

Historia e kalasë

Historia pas gurëve të saj të vjetër rozë ranorë.

Roche Goyon .png

Livres

Les ouvrages où l'on retrouve  le château de la Roche Goyon, Fort La Latte.

fort_la_latte_four_a_rougir_et_parterre_à_nu_hiver_janvier_2017.JPG

Furra për të skuqur topa hekuri

Çfarë përfitimi të mirë kishte një furrë për të skuqur topat e hekurt në një kështjellë në shekullin e 18 -të?

Image de Emery Muhozi
menhir gargantua fort la latte et vue sur chateau Deux.JPG

Menhiri

Historia dhe legjendat pas këtij guri  ngritje.

IMG_4040.JPG

Kështjellat e Britanisë

Harta e kështjellave të Brittany.

château_de_la_ROCHE_GOYON_gg_tournage_-_1.jpg

Video

Video në Château de la Roche Goyon.

la_chapelle_intérieur_vitrail_serrure3.JPG

Tripadvisor

Faqja tripadvisor e kalasë me mendimet tuaja për vizitën e kalasë.

ange st mathieu.JPG

Elementet arkitektonike

Elementet arkitektonike  nga kalaja e fortifikuar.

expo au credit agricole de matignon Pour Août 202111.HEIC

Lajme

Pak informacion mbi kështjellën gjatë stinëve.

fort la latte chapelle charpente clocheton septembre 1933 - 1.jpg

Restaurimet
nga viti 1931 deri më 1938

Restaurimet e para të kalasë nga 1931 deri në 1938.

Image de Rohit Ranwa
le parc du fort la latte les plantes jardin parterre .JPG

Parku

Parku i kalasë shtrihet në më shumë se 100 hektarë në zemër të gjirit të Shën Malo.

rochers_sculptés_de_rothéneuf51.JPG

Vende për tu parë pranë kalasë

Harta e vendeve për të parë pranë kalasë.

Image de Luke Chesser
chateau_vue_d'ensemble_arméria14.JPG

Instagram

Llogaria në kështjellë në instagram.

Copie de le coeur et l'épée dvd_edited_edited.jpg

Vendndodhja

Château de la Roche Goyon ka shërbyer si sfond për shumë filma, seri dhe reportazhe për dekada të tëra.

ciboulette de chine.HEIC
jardin 2013 aout  (25).JPG

Bimët në kopshte

Për të mësuar më shumë rreth bimëve që mund të shihen në kopshtet e kalasë  de la Roche Goyon.

drapeau

Flamuri

Flamuri i thjeshtë i ermines.

bastion marin article de presse  - 1.jpg

Shtypni

Château de la Roche Goyon përmes artikujve të shtypit.

rochers_sculptés_de_rothéneuf24.JPG

Vende të pazakonta

Vendet e pazakonta të Brittany.

facebook-logo-medieval 2021.png

Facebook

Llogaria në Facebook e Château de la Roche Goyon.

bottom of page