top of page

RIPARIMI I CHÂTEAU DE LA ROCHE GOYON
nga e Mërkura 19 MAJ 2021

Ekipi i Château de La Roche Goyon (Fort La Latte) është i lumtur të njoftojë rihapjen e kështjellës dhe parkut të saj.

Ekipi ynë ka disa javë që po përgatit rihapjen e parkut dhe kështjellës.  

Gjatë vizitës suaj, ne do t'ju kërkojmë të respektoni gjestet e barrierës dhe rregullat e distancimit shoqëror. Ne llogarisim tek ju.

  • Një drejtim qarkullimi krijohet sapo të mbërrini në park.

  • Shenjat që tregojnë gjeste penguese janë në vend gjatë gjithë shtegut që të çon në kështjellë.

  • Pengesat e ndarjes me drejtimin e lëvizjes janë vendosur në pjesët e kalasë ku vizitorët mund të kalonin njëri -tjetrin. (p.sh: ura tërheqëse, zyra e biletave ...)

  • Ekipi i kalasë në kontakt me publikun është i pajisur me maska mbrojtëse dhe / ose vizore.

  • Një rregullim i vizitorëve pas hyrjes kryhet për të ruajtur distancimin shoqëror dhe për të lejuar një vizitë më të sigurt.

  • Mbajtja e një maskë është e detyrueshme gjatë vizitës tuaj për të gjithë vizitorët.

  • Do t'ju kërkohet leja e shëndetit tuaj në  Biletat  për të vizituar kështjellën. Detajet këtu

Duhet të respektohen rregullat sanitare

Biletat
Promovoni pagesat me kartë krediti dhe pagesa pa kontakt.
Një person për pagesën e biletave.

Distancim social
Duhet të respektohet distanca fizike prej minimumi dy metrash mes secilës familje.

Xhel hidroalkoolik
Gjatë vizitës, u vendos xhel hidroalkoolik. Lani duart rregullisht me xhel hidroalkoolik.

Mos prekni asnjë objekt
Mos prekni objekte, barriera, vitrina, dritare xhami, dyer, mobilje.
 

1 metre-01_edited.png
affiche_pass_sanitaire880.jpg
bottom of page