top of page

Informacioni i sitit

Redaktuesi i faqes:

 

Guénolé Joüon Des Longrais

Përgjegjës për botimin:  Guénolé Joüon Des Longrais

Siret:  N ° 849 249 461 00021

Adresë :  Château de la Roche Goyon 22240 PLEVENON-CAP FRÉHEL

Telefoni:  02 96 41 57 11

Informacioni i sitit:

 

Faqja:  www.lefortlalatte.com

Facebook: Fortlalatteofficiel

Instagram: Fortlalatte

twitter: @fortlalatteoff

E-mail:  Fortlalatteoff@gmail.com

Rezervimi në grup: fortlalatte.reservations@gmail.com

the  Château de La Roche Goyon / Fort La Latte rezervon të drejtën të modifikojë këto kushte në çdo kohë. Prandaj ju këshillojmë që të konsultoheni rregullisht me versionin e fundit në fuqi.

Me përmbajtje të kësaj faqe nënkuptohet struktura e përgjithshme, tekstet, imazhet, të animuara ose jo, dhe tingujt nga të cilët përbëhet faqja. Çdo përfaqësim total ose i pjesshëm i kësaj faqeje dhe përmbajtjes së saj, me çfarëdo mjeti, pa autorizimin paraprak me shkrim të Château de La Roche Goyon / Fort La Latte , është i ndaluar dhe përbën një shkelje të dënueshme me nenet L. 335-2. të Kodit të Pronësisë Intelektuale.

Nga fakti i vetëm i lidhjes së tij me sitin, përdoruesi pranon pranimin  Château de La Roche Goyon / Fort La Latte , një licencë për të përdorur Përmbajtjen e Faqes e kufizuar rreptësisht në kushtet e mëposhtme imperative:

• Kjo licencë, e dhënë në baza jo-ekskluzive, nuk është e transferueshme tek një palë e tretë.
• E drejta e përdorimit që i jepet përdoruesit është personale dhe private, që do të thotë se çdo riprodhim i përmbajtjes së faqes në çdo medium për përdorim kolektiv ose profesional, madje edhe brenda kompanisë, është i ndaluar. E njëjta gjë vlen për çdo komunikim të kësaj përmbajtje me mjete elektronike, madje të shpërndara në intranet ose extranet të kompanisë.
• Ky përdorim përfshin vetëm autorizimin për të riprodhuar për ruajtje për qëllime përfaqësimi në një ekran me një përdorues të vetëm dhe riprodhim në një kopje, për kopje rezervë dhe kopje të fortë.
• Çdo përdorim tjetër i nënshtrohet autorizimit paraprak të shprehur të
  Kalaja La Roche Goyon / Fort La Latte .

Shkelja e këtyre dispozitave i nënshtrohet shkelësit dhe të gjithë personave përgjegjës ndaj dënimeve penale dhe civile të parashikuara nga ligji francez.

Përdoruesit e  Château de la Roche Goyon / Fort La Latte , u kërkohet të respektojnë dispozitat e Aktit për Mbrojtjen e të Dhënave, dosjet dhe liritë, shkelja e të cilave dënohet me dënime penale. Në veçanti, në lidhje me informacionin nominal në të cilin ata kanë qasje, ata duhet të përmbahen nga çdo grumbullim, çdo keqpërdorim dhe në përgjithësi, çdo veprim që mund të cenojë privatësinë ose reputacionin e individëve...

Në përputhje me nenin 34 të ligjit “Informatique et Libertés” nr. 78-17 të 6 janarit 1978, ju keni të drejtë të përdorni, modifikoni, korrigjoni dhe fshini të dhënat në lidhje me ju. Ju mund ta ushtroni këtë të drejtë duke dërguar një letër në zyrën tonë qendrore.

Lidhjet e hipertekstit të krijuara brenda kornizës së kësaj faqe në internet me burimet e tjera të pranishme në rrjetin e internetit nuk mund të përfshijnë përgjegjësinë e Château de la Roche Goyon / Fort La Latte .

Faqja është pritur nga kompania "wix  "  Me 

Wix
Wix.com Inc.
Adresë :
  500 Terry A Francois Blvd San Francisco, CA 94158 
Telefoni:
  +1 415-639-9034.  

Përdorimi i cookies

Marrëveshje konfidencialiteti

 

Ky website mund të përdorë "cookie". Cookies ju lejojnë të përdorni  dhe për të personalizuar udhëtimin tuaj në faqet tona. Ata na tregojnë se cilat faqe të faqeve tona të internetit janë vizituar më shumë, na ndihmojnë të masim efektivitetin e faqes sonë dhe kërkimeve në ueb dhe na japin një pasqyrë në sjelljen e vizitorëve, gjë që na lejon të përmirësojmë komunikimin tonë.

Nëse doni të çaktivizoni cookie -t në shfletuesin e internetit Safari, shkoni te Preferencat, pastaj në panelin e Privatësisë dhe zgjidhni të bllokoni cookie -t. Në iPad, iPhone ose iPod tuaj  prekni, shkoni te Cilësimet, pastaj Safari, pastaj në pjesën Cookies. Për shfletuesit e tjerë, ju lutemi konsultohuni me ofruesin tuaj për informacion se si të çaktivizoni cookie -t.

Kategoria  1 - Biskota rreptësisht të nevojshme

Këto biskota janë thelbësore për ju që të shfletoni tonat  faqet e internetit dhe përdorin veçoritë e tyre. 

Kategoria  2 - ndjekja e cookies

Këto cookie mbledhin informacione rreth përdorimit tuaj nga ana jonë  Faqe interneti  : për shembull, faqet që vizitoni më shpesh. Këto të dhëna mund të përdoren për të optimizuar faqet tona të internetit dhe për t'i bërë ato më të lehta për t'u lundruar. Këto cookie gjithashtu lejojnë bashkëpunëtorët tanë të dinë nëse keni hyrë në ndonjë nga tonat  faqet e internetit nga faqja e tyre ose kur kërkoni në internet. Këto cookie nuk mbledhin asnjë informacion që mund t'ju identifikojë. I gjithë informacioni që ata mbledhin është i grumbulluar dhe për këtë arsye anonim.

Kategoria  3 - Cookies funksionale

Këto cookie na lejojnë  faqe  web për të kujtuar zgjedhjet që keni bërë gjatë vizitës tuaj. Ne, për shembull, mund të ruajmë vendndodhjen tuaj gjeografike në një cookie për t'u siguruar që ne ju prezantojmë faqen tonë të internetit në gjuhën e vendit tuaj. Ne gjithashtu mund të mbajmë preferenca të tilla si madhësia dhe fonti i shkronjave dhe artikuj të tjerë të konfigurueshëm.  Informacioni që ata mbledhin nuk do t'ju identifikojë personalisht, ose do të ndjekë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e internetit jo-Apple.

bottom of page