top of page

Rezervimi në grup

Lëreni veten të habiteni nga ky vend i jashtëzakonshëm i vendosur në Gjirin e Shën Malo. Kjo faqe e zhytur në histori ju mirëpret për një udhëtim prapa në kohët mesjetare midis Tokës dhe Detit.

Vizitë turistike me udhërrëfyes

Një turne udhëzues i përshtatur për grupin tuaj për t'ju ndihmuar të zbuloni historinë e kalasë dhe mjedisin e saj unik.

Lëreni veten të udhëhiqet nga udhëzuesit tanë të shkëlqyer të veshur me veshje.

Për shkak të Covid19, vetëm udhëtimi vetë-udhëzues është i disponueshëm në këtë kohë.

Koha e udhëtimit me udhëzues:  45 minuta

  • Gjatë gjithë vitit me rezervim  

  • Nga 1 Prilli deri më 30 Shtator në varësi të orarit (çdo 1h15)

Minimumi 20 persona për Grup .  

    Për shkak të  epidemia që prek vendin tonë për momentin, ne nuk jemi në gjendje t'ju ofrojmë  turne udhëzues për 2021 .

    Prandaj vizitat në grup do të jenë "vizita falas" për momentin. Grupet do të gjejnë në të gjithë kështjellën dhe parkun e saj, shumë panele shpjeguese mbi historinë dhe arkitekturën e kalasë.

Kushti i rezervimit për një turne me udhëzues:

Minimumi 20 persona për Grup .

Koha e mbërritjes së grupit duhet të jetë e saktë dhe absolutisht e respektuar . Përtej 20 minutash vonesë , turneu me guidë nuk do të jetë më  domosdoshmërisht  e siguruar por mund të bëhet lirshëm.

E detyrueshme: Për  rregulloret  me kupon , ju lutemi jepni një kopje grupit tuaj për t'ia paraqitur arkës sonë.

Beqare  anulimi i njoftuar të paktën 3 ditë para se të pranohet data e vizitës . Përtej kësaj periudhe, shërbimi është i detyrueshëm .

Për arsye të  siguria dhe mbarëvajtja e vizitës, udhëzuesi është i autorizuar të përjashtojë çdo person që nuk respekton rregullat e sjelljes së mirë .

Rezervime grupore për vizitën e kalasë  bëni vetëm përmes kësaj faqeje!

Ju lutemi vini re: Nëse vendosni një Opsion, rezervimet e forta kanë përparësi.

Informacioni i detyrueshëm:

  • Emri i personit dhe Emri i organizatës

  • Numri i telefonit të organizatës dhe telefoni celular i personit që menaxhon grupin 

  • Posta

  • Lloji i grupit (shkolla, të tjerët ...)

  • numri i të rriturve

  • Numri i femijeve

  • Data dhe Orët (nga ora 10:30 e mëngjesit deri në 4:30 pasdite, duke përjashtuar festat publike dhe Hors-Semaine des medieval du château)

 

Nëse mungon ndonjë informacion, rezervimi nuk do të merret parasysh!

Rezervimi në grup nga 20 persona!  

Një problem rezervimi, vetëm një adresë: fortlalatte.reservations@gmail.com

Rezervimi në grup nga 20 persona!

Një problem rezervimi, vetëm një adresë: fortlalatte.reservations@gmail.com

A jeni veçanërisht i interesuar për një temë? Na kontaktoni me email: fortlalatte.reservations@gmail.com
Le të diskutojmë projektin tuaj. Ekipi do të përpiqet t'ju ofrojë shërbime cilësore që plotësojnë më së miri pritjet tuaja.

Më shumë informacion për rezervimet në grup në  0296 415 711

bottom of page