top of page

Orari, çmimet dhe aksesi

chateau_roche_Goyon_fort_la_latte_neige_le_18_décembre_2010

Shkurt deri në mars

1 pasdite - 5 pasdite

lapin de paques.png

Vacances de Pâques

10h - 18h

Illustration_sans_titre 5.jpg

Vacances d'Halloween (jusqu'au Dimanche 12 Novembre)

11h - 17h

donjon hctaeau de la roche goyon fort la latte dame à la licorne

Pushimet e Krishtlindjeve

1 pasdite - 5 pasdite

rosier du Japon château de la roche goyon plesses plessis

Fundjavat në Mars

1 pasdite - 5 pasdite

jardin artichaut roche goyon chateau fort la latte

Korrik dhe  Gusht

10:30 paradite - 7:00 pasdite 

P1070149.JPG

Week-ends de Novembre

FERMÉ

Image de Tim Mossholder

MBYLLJE

nga 6 janari deri në

7 shkurt 

printemps chateau de la roche goyon.jpg

Prill, maj, qershor dhe shtator

10:30 paradite - 6 pasdite

vikings tournage moutons roche goyon fort la latte

Tetor

11 e mëngjesit - 5 pasdite

archère_du_donjon.JPG

Week-ends de Décembre

FERMÉ

château_de_la_ROCHE_GOYON_pont_levis_portes_-_1.jpg

* FERMETURE Exceptionnelle

En cas d'Alerte Météo, Le château et son parc peuvent être Fermés

6,60 €

Tarifat për të rriturit
attaque du chateau fort roche goyon fort la latte

  5,50 €

Nxënës të shkollave të mesme, studentë (deri në 26 vjeç), njerëz me lëvizshmëri të zvogëluar, punëkërkues (dëshmi)  

I reduktuar
visite guidée chateau de la roche goyon

4,40 €

Falas për fëmijët nën 5 vjeç

Fëmijët
enfants tarif chateau de la roche goyon fort la latte

Rregullat e pranuara

Para të gatshme, karta bankare, pagesa pa kontakt, kuponë pushimi

Rregulloret
Billetterie château billetterie roche goyon chateau fort la latte bretagne

La visite guidée

avec l'audio guide sur votre téléphone ou tablette.

Disponible toute l'année en scannant ce QR code.

Audioguide
qr_code.png

Personnes à mobilité réduite

Le château n'est que partiellement accessible aux personnes à mobilité réduite.

Barbacane, second châtelet, gros mur, four à rougir les boulets.

Le donjon, chapelle, batterie basse ne sont pas accessibles (escaliers, marches...)

PMR
PMR handi transparent_edited_edited.jpg

Truku i mirë!

për rehatinë tuaj gjatë fundjavave, festave publike dhe festave të shkollës, shmangni orët e pikut (midis 3 pasdite dhe 5 pasdite)

Me e mira  koha  vizita gjatë sezonit të lartë: 

10:30 e mëngjesit deri në 12 pasdite

Nga ora 1 pasdite deri në 3 pasdite

dhe nga ora 5 pasdite deri në 7 pasdite

Këshilla
visiteurs chateau de la roche goyon fort la latte

Hapur gjatë gjithë vitit me takim.

Tarifa e grupit është e zbatueshme nga 20 persona.

Hyrja falas është e garantuar për shoferin dhe udhëzuesin dhe 1/20 përtej 20.

  • Të rriturit:  5,50 €

  • Fëmijët nën 12 vjeç: 4.40 €

Grupet
paysan medievales chateau de la roceh goyon fort la latte ouverture

Në pritjen e kalasë:

Pranimi i fundit në pritje bëhet 30 minuta para kohës së mbylljes, kjo kohë ju lejon të shihni të gjithë kështjellën.

Ju mirëpresim në frëngjisht, por sigurisht që mund të përfitoni nga broshurat e vizitës sonë në frëngjisht, anglisht, holandisht, gjermanisht, spanjisht, italisht, rusisht, kinezisht, japonisht.

Menyra pagese:  specie ,  kontrolloni  (me ID),  Kartë bankare  dhe  kuponë pushimi .

Ju lutemi vini re, vetëm kafshët me një zinxhir pranohen në sit.

  Ju lutemi vini re, çdo fluturim me dron nga parku dhe kështjella e La Roche Goyon (Fort La Latte) është rreptësisht e ndaluar nën ndëshkimin e procedurave ligjore! 

Në shtëpi
logo chateau de la roche goyon fort la latte la vague

Në pritjen e kalasë:

Pranimi i fundit në pritje bëhet 30 minuta para kohës së mbylljes, kjo kohë ju lejon të shihni të gjithë kështjellën.

Ju mirëpresim në frëngjisht, por sigurisht që mund të përfitoni nga broshurat e vizitës sonë në frëngjisht, anglisht, holandisht, gjermanisht, spanjisht, italisht, rusisht, kinezisht, japonisht.

Menyra pagese:  specie ,  kontrolloni  (me ID),  Kartë bankare  dhe  kuponë pushimi .

Ju lutemi vini re, vetëm kafshët me një zinxhir pranohen në sit.

  Ju lutemi vini re, çdo fluturim me dron nga parku dhe kështjella e La Roche Goyon (Fort La Latte) është rreptësisht e ndaluar nën ndëshkimin e procedurave ligjore! 

Në shtëpi
drone interdit_.jpg

Ju lutemi vini re, vetëm kafshët me plumb pranohen në sit.

 

Kafshët
maya le chien chateau de la roche goyon fort la latte canon barbacane

Parkimi ynë është falas, ndodhet 600 metra nga kështjella.

Për njerëzit me lëvizshmëri të zvogëluar, ne kemi siguruar një karrocë elektrike për ashensorë të vështirë. (shikoni me recepsionistin për disponueshmërinë në vend)  

Autobusët dhe furgonët e fushimit mund të parkojnë në hapësirat e parashikuara për ta.

Nuk lejohet parkimi gjatë natës; ju lutemi konsultohuni me recepsionin tonë i cili mund t’ju drejtojë në një sit që mirëpret shtëpitë me motor.

Parkim makinash
Vikings fort la latte Roche Goyon acteurs chevaux charrette roche Goyon

Tavolinat e piknikut janë në dispozicion pranë parkut të makinave, në rast shiu, ne nuk kemi një vend të mbuluar.

Piknik
table décor médiévales vikings roche goyon fort la latte corne biere decor
Akomodimi

Kampi "Le Balcon de La Baie"  në Shën Markan 

02 99 80 22 95 

www.lebalcondelabaie.com

 

camping le balcon de la baie.png
Akomodimi

Hoteli i Dianes  në Golden Sands Les Pins  02 96 41 42 07 

www.hoteldiane.fr

hotel de diane sables d'or les pins bretagne chateau
Restaurimet

La Droséra në Fréhel

02 06 83 31 57

la drosera restaurant bretagne
Fabrika e djathit

Ferma e dhive Cap en Plévenon

Kliko këtu

chevrerie du cap bretagne fort la latte roche goyon chateau chèvre
Furrë buke

Cape Town kënaqet

Kliko këtu

délice du cap plevenon fort la latte roche goyon chateau boulangerie
bottom of page