top of page

КОНТАКТ

Ви требаат информации за Шато, тука сме да одговориме.

Како да дојдете?

Замокот Ла Рош-Гојон  се наоѓа во Бретања , во делот   Север  Côtes d'Armor , во заливот Сент Мало , покрај брегот на Емералд .

Ние сме 42,9 км од Сент Мало , 35,4 км од Динар , 40 км од Динан , 29,5 км од Ламбал , 48,2 км од Сент Бриук , 114 км од Рен .

Вашите информации се испратени!

ТЕЛ: +33 (0) 670 813 543

Замокот Ла Рош-Гојон

Форт Ла Лате

22240 PLEVENON КАПА ФРЕХЕЛ

БРЕТАНИЈА
ФРАНЦИЈА

lapin contre chevalier.png
bottom of page